Çiçek Notları

Sevgiliye Özür Mesajları

An gelir istemeyerek de olsa sevdiklerimizi incitecek sözler dökülür dilimizden. Sonrasında ne kadar pişman olsak da geri dönüşü yoktur bu anların. Kalpler birbirinden uzaklaşır, kıran için de kırılan için de ceza gibi gelir yaşanan her saniye. Biricik sevgilinizden af dilemek ve kalplerinizi yeniden yakınlaştırmak istediğiniz anlarda gözlerine bakarak dile getirebileceğiniz ya da mesaj olarak iletebileceğiniz özür dileme sözlerini sizler için bu sayfada hazırladık.

İşte sevgilinizin kalbini yeniden kazanmanıza yardım edecek ve pişmanlığınızı dile getirecek mesaj önerileri:

  1. Herkes ikinci bir şansı hak eder derler. Hadi gel, affet beni. Yeniden tut ellerimden…
  2. Ne kadar özür dilesem de yetmez biliyorum. Keşke pişmanlığımı ifade edebilecek yeni bir kelime icat edebilsem. Ama kelimeler yetersiz, ben ise çaresizim. Lütfen beni affet sevgilim.
  3. Sensiz perişan haldeyim. Tüm duvarlarımı yıktım, en savunmasız halimle karşındayım. Özür dilerim. Lütfen beni affet.
  4. Yokluğunun verdiği acıyı idrak etmem yalnızca bir saniye sürdü. Sensiz bir hayatı hayal etmek dahi hissetmiyorum. 
  5. Sensizlik çok zoruma gidiyor. Bu kadar inciteceğini bilsem hiç söyler miydim o sözleri… Bir daha asla böyle bir şey yaşanmayacak. Sana söz veriyor ve özür diliyorum.
  6. Bizim aşkımız mazide kalan ve nadiren yad edilen bir hatıra olamayacak kadar derin, En büyük pişmanlığım ise istemeden de olsa seni çok incitmiş olmak. Beni affedebilecek misin?
  7. Hiçbir sözcük zamanı geri döndüremez biliyorum. Seni üzdüğüm dakikaların telafisi yok. Ama bana bir şans daha verirsen geri döndüremediğim zamanı telafi etmek için var gücümle savaşacağım sevgilim. Özür dilerim.
  8. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş derler. Bir anlık kızgınlıkla söylediğim sözler için çok üzgünüm. İnan hiçbirinde ciddi değildim. Seni çok seviyorum. Umarım beni affedebilirsin.
  9. Bazen ağzımdan çıkan sözleri geri alabilmeyi o kadar çok istiyorum ki… İşte bu da o anlardan biri. Seni kırdığım için çok üzgünüm. 
  10. Gözünden düşen her damla yaş dert oluyor içime. O güzel gözlerin sadece mutluluktan dolmalıydı. Çok üzgünüm. Özür dilerim.
  11. Kendimi affettirebilmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Tüm cezalara razıyım. Hiçbir koşul sensizlikten kötü olamaz. Sensizlik bana verilen en büyük ceza sevgilim. 
  12. Biliyorum hatalıyım. İnan çok üzgünüm ama beni asıl kahreden seni hayal kırıklığına uğratmak. Yaptığım tüm hatalar ve sebep olduğum gözyaşları için özür dilerim.
  13. Hata yapmak insanın doğasında, affetmek ise aşkın içinde gizliymiş. Beni hala sevdiğini biliyorum çünkü kalp atışlarını kendi kalbimde hissediyorum. Lütfen özrümü kabul et.
  14. Eğer bana bir şans daha verirsen sana tüm bu kırgınlığı unutturmak için var gücümle çabalayacağım. Söylenenleri geri alamam biliyorum ancak bir şansım daha olursa sana her şeyi unutturacağıma söz veriyorum.
  15. Bana kırgın olduğunu biliyorum. Kalbini yeniden kazanmak ve yüzünü gülümsetmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum.

Siz de sevgilinizin kalbini yeniden kazanmak için bu sözlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Unutmayın, önemli olan içten bir şekilde pişmanlığınızı hissettirebilmektir. Samimiyetiniz ile af dilemek için dile getirdiğiniz her sözcük sizi sevdiğinize yaklaştıracak, kendinizi ifade etmenize yardımcı olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu