Çiçek Notları

Ablaya Anneler Günü Mesajı: Sevginizi Sözlerinizle Büyütün

İlk oyun arkadaşınız, şimdi hayattaki en güvendiğiniz yol arkadaşınız oldu! Biricik ablanız hem size, hem de kendi çocuklarına annelik yaparken sevgisini ve merhametini eksik etmiyor. Siz de Cicek.com’daki ablaya en güzel Anneler Günü mesajı seçenekleri arasından onu en mutlu edecek mesajı seçmekte tereddüt etmeyin!

Ablaya Anneler Günü Mesajı Atan Kardeş ve Abla

Anne ve çocuğu arasındaki bağ ne kadar sağlam ve derinse, abla ve kardeş arasındaki bağ da bundan farksızdır. İlk doğdunuz zaman gözlerini yanında açtığınız ablanız, hayatınızda vazgeçilmezleriniz arasında yer alıyor. Anneler Günü’nde size küçükken annelik eden ve belki de şimdi kendi çocuklarına da aynı şefkat ve sevgi ile annelik yapan ablanıza güzel bir mesaj atmaya ne dersiniz? Belki mis kokulu bir çiçek, belki de lezzetli bir buket almak için ÇiçekSepeti’ni ziyaret edebilirsiniz. Ablaya en güzel Anneler Günü mesajı için, size özel hazırladığımız mesajları tercih edebilirsiniz.

Ablaya Yazılacak Kısa Anneler Günü Mesajları

Birbiri İle Eğlenen Kardeşler

Ablanız siz söylemeden de gözlerinizden, hareketlerinizden ne söylemek istediğini bilir. Ama Anneler Günü’nde kısa da olsa bir mesajla onu mutlu etmek, sizin inceliğinizi gösterecektir. Ablaya Anneler Günü mesajı kısa olmalı diyenler için önerilerimiz aşağıda bekliyor!

  • Bugün ve her gün mutlu olmayı hak eden kişi kim diye sorsalar, hiç düşünmeden “ablam” derdim! Gönlü güzelim, Anneler Günün kutlu olsun!
  • Kalbimin derinliklerinden çok mutlu olmanı ve hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum abla. Çünkü sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Anneler Günün kutlu olsun!
  • Bugün bildiğim her şeyi seninle öğrendim. Her şey için teşekkür ederim canım ablam. Dünyanın en güzel ve en özel ablasının Anneler Günü kutlu olsun!
  • Hiçbir şey senin gülümsemeden daha samimi, daha değerli ve daha kıymetli değil ablacığım. Anneler Günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.
  • Bir abla olarak ilham, bir anne olarak güven kaynağımsın. İyi ki varsın. Anneler Günün kutlu olsun canım ablam.
  • Kız kardeşlik zor ama annelik daha zor! Sen ikisini de mükemmel bir şekilde idare eden bir minnoşsun! Seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

Ablaya Yazılacak Uzun Anneler Günü Mesajları

Abla ve Ablaya Anneler Günü Mesajı Atan Erkek Kardeş

Şimdi ablanızı anlatmaya başlasanız, kim bilir kaç sayfa yazarsınız. Ablanızın her zaman saklayacağı bir mesaj ile tüm duygularınızı anlatmaya ne dersiniz? Siz de ablaya Anneler Günü mesajı uzun duygusal olsun derseniz, aşağıdaki mesajları inceleyebilirsiniz!

  • Ablacığım, her zaman mükemmel bir anne olacağını biliyordum. Ben daha küçücükken bana hep şefkatli davranmada ve oynayacak yeni oyunlar bulmada hep çok iyiydin. 🙂 Benim minik annem, Anneler Günün kutlu olsun! Bugünün geri kalanında paylaştığımız tüm eğlenceli zamanlarımızı hatırlatacağım!
  • Sevgili ablacığım; küçükken dünyanın tek kelimeyle güzel bir yer olduğuna inanırdım. Bugün etrafımızı saran şeylerin her zaman güzel olmadığının farkındayım ama senin varlığını hissettiğimde asla yalnız hissetmiyorum. Anneler Günün kutlu olsun benim ilk öğreticim, seni seviyorum.
  • Canım ablam… Bugün sana neden bu kadar hayran olduğumu düşündüm. Çünkü sevgi, şefkat ve neşe doluydun. Yani, bir çocuğun istediği her şeyi sunuyordun. Bugün minik yeğenime/yeğenlerime baktığımda yüzlerinde aynı hayranlığı görüyorum. Dünyanın en güzel annesinin Anneler Günü kutlu olsun!
  • Anne olmak… Elinden gelenin en iyisini yapmak ve karşılığında hiçbir şey beklememektir… Peki ben bu duyguyu ilk olarak kimden mi öğrendim? Senin güzel kalbinden ablacığım… Beni koşulsuz sevdiğin ve annelik yaptığın her gün için teşekkür ederim. İyi ki varsın, Anneler Günün kutlu olsun.
  • Şimdi kucağında yavrunu gördüğümde anlıyorum ki; bu kadar harika bir anne olman hiç şaşırtıcı değil! Geçmişe gidiyorum ve kucağında uyuduğu zamanları hatırlıyorum. İşte bu yüzden şaşkınlık yerine mutluluk duyuyorum canım ablam. Anneler Günün kutlu olsun.
  • Sen benim sırdaşım, eğlenceli suç ortağım ve annemsin! Anneciğim beni ne kadar sevdiyse, sen de beni o kadar sevdin. Bugün bile gözlerine baktığımda beni hala küçük bir çocuk gibi gördüğünü biliyorum ve içten içe bunu çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun biriciğim!

Ablanız İçin Duygusal Anneler Günü Mesajları

Birbirine Sarılan Abla ve Kardeş

Sizi bilmeyiz ama bizce ablaya Anneler Günü mesajı duygusal olmalı! Sizi canından çok seven ablanız için en derin duygularınızı yansıtabildiğiniz bir yazı kaleme almak aslında çok kolay! Aşağıdaki mesajlar arasından sizin için en uygun olanını seçebilir veya kendi mesajınızı oluşturmak için ilham alabilirsiniz.

  • Şimdi sen kucağındaki yeğenimin/yeğenlerimin seni bir anne yaptığını düşünüyorsun ama hiç de öyle değil… Sen bundan yıllar önce, benim doğum günümde anneliğe ilk adımını attın. Seni anne yapan ben olsam da, beni ben yapan da sen oldun ablacığım. Anneler Günün kutlu olsun!
  • Birlikte kardeş olmak her zaman büyülüydü. Şimdi birlikte anne olmak çok daha mükemmel. Sen tanıdığım en iyi annesin ve bana her gün ilham veriyorsun. Birlikte kocaman bir aile olduğumuz gün de, yine yanımda sen olacaksın. Anneler Günümüz kutlu olsun!
  • Kardeş; nerede olursanız olun varlığı ile parlak, hiç sönmeyen bir ışıktır. Abla ise, bu ışığın asıl kaynağıdır. Ablam, hayattaki kutup yıldızım… Anneler Günün kutlu olsun.
  • Cesaret… Benim için cesaret timsali biri varsa o da sensin ablam! Daha güzel günler için her zaman çabalayan ve en umutsuz anlarımızdan bile bir mutluluk çıkaran canım ablam… Anneler Günün kutlu olsun!
  • Bu mesaj, tatlı mı tatlı ablacığım için mutlu Anneler Günü dileklerini taşır. Sahibi olan canım ablama ulaştıysa, ona bir öpücük de yakışır. 🙂 Anneler Günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.
  • Dünyada bir annenin sevgisiyle büyümekten daha şanslı bir şey varsa, o da bir abla şefkatiyle büyümektir. Bana bu şansı yaşattığın için sana teşekkür ederim ablacım. Anneler Günün kutlu olsun!

Yukarıda anne yarısı ablaya Anneler Günü mesajı seçeneklerini incelediniz, şimdi sıra ona bu mesajları iletmeye geldi! Bu mesajlardan sonra günün en mutlusu belli; biricik ablanız! Cicek.com’da Anneler Günü mesajı atmak istediğiniz birçok kişiye uygun mesajları bulabilirsiniz. Kaynanaya Anneler Günü mesajı ya da eşe Anneler Günü mesajı atmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu